Vragen? Bel 075 - 711 2803 of mail naar info@easyvoip.nl
 

Informatie

Het bedrijf

Easyvoip is in 2008 begonnen als eenmanszaak waarbij de aandacht volledig op alle mogelijke verbindingen was gericht.

Inmiddels bestaat Easyvoip uit een degelijk team dat diverse specialismes volledig onder de knie heeft. Zonder probleem kunnen wij u helpen met al uw telecom wensen, ICT eisen en desgewenst integreren wij beide takken van sport tot een soepel lopend geheel waar u geen omkijken naar heeft.

Onze visie

Ontzorgen door ingewikkelde techniek terug te brengen tot de essentie en dit leveren  met service van de oude Zaanse school.

Easyvoip is van mening dat er vandaag de dag teveel nadruk op de onderliggende techniek ligt en te weinig op service. Wij ervaren dat klanten het erg prettig vinden om in gewoon Nederlands hun wensen te kunnen benoemen zonder vervolgens te worden overstroomd met vaktermen.

Juist omdat het ons vak is, beseffen wij dat IT telecom voor u een stuk gereedschap is waarmee u uw vak kunt uitoefen.  Elke taak vraagt uiteraard zijn eigen gereedschap maar dat moet dan wel optimaal functioneren zodat u er gedachteloos gebruik van kunt maken.

Eigenlijk durven wij te stellen dat hoe minder u ons ziet, hoe beter wij ons werk doen en des te beter u uw aandacht kunt geven daar waar u dat wilt, bij uw klanten.

Telefonie

VoIP
ISDN & VoIP
Internet
Telefooncentrales

Verbindingen

xDSL
Glasvezel
Coax
Draadloos

Automatisering

Cloud
Servers
Beheer
Remote Support
Online Backup & Restore

Follow us

Facebook
LinkedIn
Twitter
Instagram

Contact

Easyvoip.nl
Samsonweg 2
1521 RC Wormerveer
T 075 - 711 2803
F 075 - 711 2998
E info@easyvoip.nl