Vragen? Bel 075 - 711 2803 of mail naar info@easyvoip.nl
 

VoIP

Wat is VoiP?

VoiP staat voor Voice over IP en staat voor bellen via het internet. U heeft geen apart netwerk nodig. Uw VoIP telefoon toestel kunt u gewoon aansluiten op uw bestaande  netwerk  waarop internet beschikbaar is. Telefoneren via het internet is binnen de zakelijke markt inmiddels volop in gebruik. Een markt die hoge eisen stelt aan kwaliteit en maximaal gebruik wil maken van de mogelijkheid om telecom voor hun te laten werken in plaats van andersom.  Sterke punten in deze keuze zijn kostenbesparing, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Welke VoIP oplossing ook gekozen wordt, aan de basis staat een goed functionerende internetverbinding. Precies om die reden biedt Easyvoip diverse DSL verbindingen die allemaal gecertificeerd zijn en besteden wij hier ook aandacht aan in ons gesprek met u over alle mogelijkheden.

 

Kiezen voor VoiP.

Overstappen naar een nieuw systeem vraagt een investering. De eerste vraag die u als ondernemer beantwoordt wil hebben is de snelheid waarmee dit terug verdiend kan worden. Dit is sterk afhankelijk van het belgedrag van uw organisatie en dus steeds verschillend. Easyvoip bekijkt graag met u in een vrijblijvend gesprek hoe dit plaatje voor u eruit ziet.

Telefonie

VoIP
ISDN & VoIP
Internet
Telefooncentrales

Verbindingen

xDSL
Glasvezel
Coax
Draadloos

Automatisering

Cloud
Servers
Beheer
Remote Support
Online Backup & Restore

Follow us

Facebook
LinkedIn
Twitter
Instagram

Contact

Easyvoip.nl
Samsonweg 2
1521 RC Wormerveer
T 075 - 711 2803
F 075 - 711 2998
E info@easyvoip.nl